Tiktok Takipçi Nasıl Arttırılır? Tiktok Uygulaması Takipçi Arttırma Yolları

Bakec

New member
Tiktokta takipçi nasıl arttırılır? 10 Adımda tiktok takipçi arttırma yolları. Tiktok takipçi arttırmak bildiğiniz gibi kolay bir iş değil ancak yazımızda belirttiğimiz püf noktalarla sizin de tiktok takipçi sayınız artacak. Tiktok takipçilerinizden geri dönüşler almanız için bunu doğal yollarla yapmanız gerekir. Öbür türlü yapılan hilelerle takipçi sayınızı arttırmak pek bir fayda sağlamayacaktır. İşte bu yazımızda size doğal yollarla takipçilerinizi nasıl arttırabileceğinizi göstereceğiz.

Tiktok takipçilerinizi arttırmanın 10 pratik yolu bu yazımızda.

1. Kısa ve akılda kalıcı kullanıcı adı bulma
Kısa kullanıcı adları her zaman akılda kalıcı olur. Birde bu kullanıcı adlarını ilginç bir kullanıcı adı oluşturarak kullanırsanız takipçilerinizin aklında kalabilir. Örneğin Mavikek gibi.

2. Dans Figürleriyle Klip Oluşturma
Eğer iyi dans eden biriyseniz özellikle bunu kullanın. Arka fonda son zamanlarda hit olan bir müzik eşliğinde dans ederseniz bu kullanıcıların dikkatini çekecektir.


3. Dublajları Kullanarak Video Çekme
İllaki dublaj yapan bir tiktokçuya denk gelmişsinizdir. Takipçilerinizi tiktokta arttırmak istiyorsanız Dublaj eklentisini kullanarak tiktok videolarınızı çekin takipçi sayınızın ve de beğenilerinizin hızla arttığını göreceksiniz.

4. Etiket (Hashtag) Kullanma
Etiketlerinizi çoğaltarak birçok tiktok kullanıcısına çabucak ulaşabilirsiniz. Çektiğiniz videolar etiketlerle uyumluysa bu kullanıcıların dikkatini çekecektir. Trendlere böylece girebilecek ve takipçi listenize yeni tiktok kullanıcılarınızı katabileceksiniz.

5. Videoları Diğer Sosyal Medya Uygulamalarında Paylaşma
Eğer tiktok videolarınızı Facebook, İnstagram, Twitter gibi mecralarda paylaşırsanız insanların sizden çabucak haberi olur ve tiktok hesabınızı eklemeye başlarlar.



6. Tanınmış Tiktokçuların Düetlerine Katılmak
Tiktokta popüler olan tiktokçuların çekmiş olduğu şarkılı video kliplere eşlik ederseniz insanlar sizi de ünlü bir tiktoker sanıp merak edip sizi takip listelerine alabilirler.

7. Güncel Konularda Video Çekmek
Gündemi takip edip güncel ve popüler olan videolara siz de eşlik ederseniz takipçi sayınızın hemen arttığını göreceksinizdir. O yüzden hashtagleri takip edin trendde ne varsa siz de o gündemde olanları uygulamaya çalışın.

8. Kaliteli Ekipman Kullanımı
Eğer videolarınızın kalitesi iyi olursa amatör olarak tiktok videoları çekmeye başlasanız bile bu dikkat çeker. İnsanlar her zaman kaliteli videolar izlemek ister. Bu şekilde lüks bir hayat yaşıyormuş imajı da vermiş olursunuz. Tiktoktaki genç kullanıcı kitlesi böyle şeylere bayılırlar.


9. Üretimde Sürekliliği Sağlayın
Üretirken bunu sürekli hale getirirseniz bir plan ve program içerisinde mutlaka başarıyı yakalayacağınızı unutmayın. Her gün bir şeyler yayınlamaya çalışın ki insanlar sizin simanızı ve hesabınızı unutmasınlar. Böyle yaparak tiktok öneriler bölümünde sıkça yer alabilirsiniz.

10. Yaratıcı İçerikler Üretin
Yaratıcı bir kişiliğe sahipseniz yaratıcı fikirler üretip bunları videolara yansıtmak mutlaka size artı 1 puan sağlayacaktır. Enterasan videolar üretin insanları şaşırtın. İnsanların size özenmesini sağlayın. Unutmayın bir şeyi ilk defa yapan insanlar asla unutulmazlar. Tiktok içerik mucidi olun. Yabancı hesapları takip edin onlardan feyz alın. Özellikle Koreli tiktokçular bu konuda kendilerini aşmış durumdalar. Koreli tiktokçuları takip edip onların yaptıklarını siz de uygulayın. Bu yazımızdaki adımları uygularsanız tiktokta yükselmenin o kadar da zor bir durum olmadığını göreceksiniz.
 
Üst