Türlü Yemeği Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 1 adet yemeklik doğranmış soğan
 - 3 adet patates
 - 3 adet patlıcan
 - Yarım kilo taze fasulye
 - 5 adet kabuğu soyulmuş domates
 - 3 adet kapya biber, yeşil biber
 - Yarım kilo kuşbaşı et
 - Tereyağ
 - Sıvı yağ
 - Tuz, karabiber
 - 2 diş sarımsak
 - 1 yemek kaşığı biber salçası
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Evvel eti düdüklüde 2 su bardağı suyla hoş pişirelim. Öteki tarafta büyük bir tencerede yemeklik doğranmış soğanı kavuralım.
 - Akabinde kıyılmış taze fasulye, iri doğranmış patates, patlıcan sırayla bütün gereçleri ekleyip kavuralım.
 - Düdüklüde pişmiş olan kuşbaşını yemeğe ekleyelim.
 - Salçayı ek edip suyu yavaşça üzerinden çıkacak biçimde koyalım.
 - Doğranmış domatesi ek edip baharatları ekleyip pişmeye bırakalım. Pişen yemeği servis edelim afiyet olsun ????.