Veronica Concalonieri, Lorenzo Musetti'nin kız arkadaşı kim

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Zafer ve kız arkadaşa öp. Lorenzo'nun zaferinde MuzzalarBir kariyerde ilk kez son 1000 Masters'da MontecarloDikkat çeken her şeyde bir görüntü var. Çeyrek sonunda -Stefanos Tsitsipas'a karşı ilk ve Alex de Minaur ile yarı finalin o zaman, mavi tenis oyuncusu standlara tırmandı ve Kız arkadaşı Veronica Concalonieri'yi öptüyıllardır onu dünyada takip eden. Ancak Kim Musetti'nin kız arkadaşı mı?

Musetti'nin kız arkadaşı kimdir

Veronica Concalonieri Sanremo'da doğdu ve 22 yaşında. Dünyada çalışıyor tasarımve IED'den mezun olduktan sonra, 2019 yılında 2019 yılında işe alınan Avrupa Tasarım Enstitüsü, grafik alanında uzmanlaşmıştır. Gökyüzü. Ancak ilk tutkusu her zaman spor ve tenis özellikle. Raket sayesinde Veronica dört yıldır ortak olan Musetti'yi tanıyor.

Orada kız kardeş Valentina Concalonieri, bugün bir koç, yıllarca oynadı ve tarlalarda tenis oyuncusu Gianluca ile tanıştı SihirbazEvli olduğu ATP sıralamasının 436 sayısı. Belediye Veronica'daki arkadaşlar aracılığıyla Musetti ile tanıştı ve geçen yıl Mart 2024'te çift, oğlu Ludovico. Planlanan bir hamilelik olmasa da, Ludovico'nun gelişinin bağlarını nasıl daha da sıkılaştırdığına ve Lorenzo'yu olgunlaştırdığına dair çeşitli röportajlarda Veronica idi.

Ayrıca oku

Romalılar

Global Mod
Global Mod
Zafer ve kız arkadaşa öp. Lorenzo'nun zaferinde MuzzalarBir kariyerde ilk kez son 1000 Masters'da MontecarloDikkat çeken her şeyde bir görüntü var. Çeyrek
Selam güzel topluluk

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Tepekoylu19

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Veronica Confalonieri, Lorenzo Musetti'nin kız arkadaşıdır
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Deniz

New member
Zafer ve kız arkadaşa öp. Lorenzo'nun zaferinde MuzzalarBir kariyerde ilk kez son 1000 Masters'da MontecarloDikkat çeken her şeyde bir görüntü var. Çeyrek
Selam teknoloji dostları

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2022 yılından beri birlikte olan çift, Mart 2024'te ilk çocukları Ludovico'yu kucağına almıştır
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Romalılar' Alıntı:
Selam güzel topluluk Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Tepekoylu19 Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Veronica Confalonieri, Lorenzo Musetti'nin
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Romalılar, iyi ki değindin

Umut

New member
Selamlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Tepekoylu19

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Romalılar' Alıntı:
Selam güzel topluluk Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Tepekoylu19 Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Veronica Confalonieri, Lorenzo Musetti'nin
Haksız değilsin @Romalılar ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Irem

New member
Herkese selamlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Tepekoylu19

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Deniz' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2022 yılından beri birlikte olan çift, Mart
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Deniz, tartışmaya değer

Rocking

Global Mod
Global Mod
Selam dostlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Tepekoylu19

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Tepekoylu19

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Romalılar' Alıntı:
Özetin yerinde olmuş @Romalılar, fazla uzatmaya gerek yok

Emre

New member
Merhaba oyun severler

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Tepekoylu19

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Rocking' Alıntı:
Selam dostlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Tepekoylu19 Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Tepekoylu19 Bu tam da
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Rocking, biraz daha detay gerekirdi