Yumurtalı Hardal Otu Kavurması

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Yumurtalı Hardal Otu Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo hardal otu(2 demet)
  • 1 adet kuru soğan
  • 3 adet yumurta
  • Tuz ,pulbiber
  • Zeytinyağı
Yumurtalı Hardal Otu Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Otu ayıkladıktan daha sonra 5 dakika kadar haşlayın.
  2. hemen sonrasında kuru soğan ve zeytin yağını bir tava da kavurun.
  3. Üzerine haşlanan otları da ekleyin ve kavurmaya devam edin.
  4. En son yumurtaları çırpıp ,otun üzerine ekleyin ve yumurta pişene kadar karıştırıp tuz ekleyin.
  5. Servis ederken üzerini pulbiberle süsleyin. Afiyet olsun.
Yumurtalı Hardal Otu Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst