Yumurtalı Ispanak Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 kg ıspanak
 - 200 gram kıyma
 - 5 adet yumurta
 - 2 orta uzunluk soğan
 - 3-4 adet sivri biber
 - 1 adet kapya biber
 - 1 yemek kaşığı domates salçası
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - 1 çay kaşığı karabiber
 - 1 çay kaşığı kimyon
 - 1 çay tatlı kaşığı tozbiber
 - 1 tatlı kaşığı pul biber
 - 2 yemek kaşığı tereyağ
 - 2 yemek kaşığı sıvı yağı
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Yıkayıp doğradığımız ıspanakları hayli yavaşça haşlayın.
 - daha sonra süzgeç te süzdürelim başka tarafta kıymayı uygun bir tencereye alıp suyunu çekene dek pişirelim
 - Piyazlık doğradığımız kuru soğan ve biberleri tereyağı ve sıvı yağında düzgünce soteleyelim.
 - daha sonra baharatları ekleyelim kavurma sürecine devam edelim.
 - daha sonra uygunca süzülen ıspanağı ekleyin nazikçe karıştırın.
 - Üzerine yumurtaları tek tek kırın yumurtalar pişince altını kapatın.
 - Tabaklara servis edin yapacak olanlara şimdiden afiyet olsun 
	
	
		
		
	
	.