Zeytinyağlı Rezene

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Zeytinyağlı Rezene Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet rezene
  • 1 adet soğan
  • 1 adet havuç
  • Zeytinyağ
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı kırmız toz biber
  • 1 çay bardağı su
Zeytinyağlı Rezene Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Rezeneleri yıkayın .
  2. İlk kabuklarını soyup atın.
  3. Orta uzunluk dilimlere kesin.
  4. Zeytinyağında başta soğanları kavurun, akabinde havuçları ek edip kavurun .
  5. En son rezeneleri ek edin .
  6. Baharatlarını ve suyunu ekleyip orta ateşte rezeneler yumuşayana kadar pişirin.
  7. Limon ile servis edin afiyet olsun.
Zeytinyağlı Rezene Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst