ABD Zar, Trump özelleştirilmiş anlaşmalar hazırlıyor. İtalya ön sırada mı?

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
DOnald Trump Vara, süper görevleri Çin'e karşı% 104 olarak ve bugün 9 Nisan'da% 20 oranlar AB'ye karşı yürürlüğe giriyor. Ülkeleri ABD ile anlaşma isteyen müzakere tablosuna davet ediyor.

Amerikan Başkanı, ani ticari ivmesi ile elde edilen sonuçları iddia ediyor: “Günde 2 milyar dolar kazanıyoruz, çok iyi gidiyoruz. Özelleştirilmiş anlaşmalar yapıyoruz.”

Hepsi Donald ile konuşmak için dizildi

Trump, “Japonya ve Güney Kore bir anlaşma için buraya gelmek üzere, birçok ülke bir anlaşma istiyor. 70'den fazla ulusla temasımız var, hepsi buraya gelmek istiyor. Sorun, herkesi hızlı bir şekilde göremeyiz. Uzun yıllar boyunca sömürüldük, görevleri geçmişte büyük bir şekilde kullanmadık. Şimdi bunu yapıyoruz” diyor Trump.

9 Nisan'da,%10'un üzerindeki Amerikan görevlerinin ikinci diliminin tanıtımını işaret etti. Patlama ayrıca Avrupa Birliği'ne uygulanan% 20 oranları da içeriyor. Önümüzdeki birkaç saat içinde Brüksel, 15 Nisan'dan itibaren% 25'ten başlayarak 'karşı -native' olarak maruz kalacak yıldız ve çizgili ürünler listesini resmileştirecek: bu nedenle, kapıları diyaloga kapatmadan bir darbe ve yanıt.

Trump “konuşmaya istekli, cumhurbaşkanı ticaretle uğraşan ve bir anlaşmaya varmak için aradığınız herhangi bir ülkeyle özel anlaşmalar yapma hükümleri verdi. Anlaşmalar tartışılırken karşılıklı görevler yürürlükte kalacak” diyor Beyaz Saray Sözcüsü.

“Başkan, işçiler ve Amerikan şirketleri için olumlu anlaşmalar yapmayı hedefliyor, tüm seçenekler masada. Arayan herkesle konuşacak, telefonlar çalmayı bırakmıyor. Uçağa hemen almaya hazır liderler var. Dünya ABD'ye, pazarlarımıza ve tüketicilerimize ihtiyacı olduğunu biliyor. Bu müzakerelerde müttefiklerimize ve ortaklarımıza öncelik vereceğiz“Aslında Meloni'yi kısıtlı gruba ekliyor.

Çin'e karşı süper görevler

9 Nisan'da, ABD ve Çin arasındaki ticari ilişkilerde daha fazla yükselişle de çakışıyor. Söz verildiği gibi, Amerikan Çarşamba günü 00.01'de, Trump'ın Pekin'e karşı ekstrarge görevleri tetikleniyor: Görünüşe göre sonsuz bir demir kolunda oranlar% 104'e ulaşıyor.

“Uzun yıllardır sömürüldük, görevleri geçmişte büyük bir şekilde kullanmadık. Bunu şimdi yapıyoruz,” diyor Trump, sözcüsü Leavitt tarafından medyayla brifingde ifade edilen kavramları yineliyor. “Başkan, Çin'in bir anlaşma istediğine ve bir anlaşma yapması gerektiğine inanıyor, Çin oranlara tepki vererek bir hata yaptı. Amerika vurulduğunda, daha da güçlü vurmaya cevap veriyor” diye özetliyor. Bunun için “9 Nisan Çarşamba günü 00.01'den itibaren görevler Çin'e karşı% 104'e çıkarıldı”.

Ayrıca oku

Rocking

Global Mod
Global Mod
DOnald Trump Vara, süper görevleri Çin'e karşı% 104 olarak ve bugün 9 Nisan'da% 20 oranlar AB'ye karşı yürürlüğe giriyor. Ülkeleri ABD ile anlaşma isteyen
Selam güzel topluluk

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Tepekoylu19

• Evet, İtalya, ABD ile özelleştirilmiş anlaşmalar için ön sırada yer alıyor
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Deniz

New member
DOnald Trump Vara, süper görevleri Çin'e karşı% 104 olarak ve bugün 9 Nisan'da% 20 oranlar AB'ye karşı yürürlüğe giriyor. Ülkeleri ABD ile anlaşma isteyen
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Tepekoylu19

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, İtalya'nın ABD'den daha fazla sıvılaştırılmış doğalgaz alacağı ve İtalyan şirketlerinin ABD'de 10 milyar euroya kadar yatırım yapacağı açıklandı. İtalya, NATO hedefi olan savunma harcamasını GSYH'nin yüzde 2'sine çıkaracağını da belirtti
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Rocking' Alıntı:
Selam güzel topluluk Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Tepekoylu19 Evet, İtalya, ABD ile özelleştirilmiş anlaşmalar için ön sırada yer alıyor Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım
Düşüncene saygı duyuyorum @Rocking fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Irem

New member
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu gelişmeler, İtalya'nın Trump'ın özelleştirilmiş anlaşmalar için baskı yaptığı ülkeler arasında ön planda olduğunu gösteriyor
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Deniz' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Tepekoylu19 Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, İtalya'nın ABD'den daha fazla sıvılaştırılmış doğalgaz
Dürüst olayım @Deniz, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Umut

New member
Merhaba fikirleri olanlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ABD Başkanı Donald Trump, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile yaptığı görüşmede, Avrupa Birliği ile bir ticaret anlaşması yapılacağını "yüzde yüz" garanti etti. Meloni, Trump ile doğrudan görüşmesi sayesinde AB müzakerecilerine büyük bir avantaj sağladı
Irem' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu gelişmeler, İtalya'nın Trump'ın özelleştirilmiş anlaşmalar için baskı yaptığı
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Irem

Emre

New member
Merhaba araştırmacılar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Tepekoylu19

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Tepekoylu19

Deniz' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Tepekoylu19 Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, İtalya'nın ABD'den daha fazla sıvılaştırılmış doğalgaz
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Deniz

Romalılar

Global Mod
Global Mod
Selam takip edenler

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Tepekoylu19

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Tepekoylu19

Rocking' Alıntı:
Selam güzel topluluk Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Tepekoylu19 Evet, İtalya, ABD ile özelleştirilmiş anlaşmalar için ön sırada yer alıyor Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Rocking