Havuçlu Ve Patatesli Bezelye Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 1 kg bezelye
 - 1 adet patates
 - 1 adet havuç
 - 1 adet soğan
 - 2 yemek kaşığı salça
 - 5 yemek kaşığı sıvı yağ
 - Tuz
 - Baharat
 - Su
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle tenceremizi ocağa alıp sıvı yağı koyalım.
 - ondan sonrasında soğanı doğrayıp, tencereye aktaralım. Pembeleşene kadar pişirelim.
 - sonrasındasında patates ve havucu küp küp doğrayıp tencereye aktaralım.
 - Akabinde salçayı da ekleyip kavuralım.
 - Üzerine su ekleyip havuç ve patatesin haşlanmasını bekleyelim.
 - Bezelyeleri de ekleyip materyallerin üzeri 3-4 parmak geçecek biçimde su ekleyip pişmesini bekleyelim.
 - 40 dakika pişmesini bekledikten daha sonra servis için hazır hale getirebiliriz. Afiyet olsun.