Karısını Samarat'ta bıçaklar ve öldürür, evin avlusunda acımasız saldırganlık

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Femikat Bu gece 19.00 civarında Samarate'de, Varese eyaletinde. 55 yaşındaki bir kadın, arabasında iken kocası tarafından acımasızca saldırıya uğradı ve öldürüldü, içinde yaşadığı avlu avlusuna park etti.

Avluda ulaştı ve birkaç kez bıçaklandı, kocası gözaltında

İlk yeniden yapılanmalara göre, adam karısına ulaşacaktı ve tekrar tekrar bir bıçakla vuracaktı. Kurtarma, kadını Legnano'daki hastaneye çok ciddi koşullara taşıyan yerinde müdahale etti. Ne yazık ki, doktorların çabalarına rağmen, kadın gelişinden kısa bir süre sonra devam eden ciddi yaralanmalar nedeniyle öldü. Busto Arsizio şirketinin karabini, hemen uyarıldı, iddia edilen saldırganı suç sitesinden uzak olmayan izlemeyi ve engellemeyi başardı. Adam şimdi gözaltında ve önümüzdeki birkaç saat içinde sorgulanacak.

Busto Arsizio kamu savcısının koordinasyonu altında, olayın kesin dinamiklerini ve insanın sorumluluklarını açıklığa kavuşturmak için soruşturmalar devam etmektedir. Müfettişler, şiddetin olgunlaştığı bağlamı yeniden inşa etmek için tanıklıklar ve yararlı unsurlar ediniyorlar.

Ayrıca oku

Irem

New member
Femikat Bu gece 19.00 civarında Samarate'de, Varese eyaletinde. 55 yaşındaki bir kadın, arabasında iken kocası tarafından acımasızca saldırıya uğradı ve
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Emre

New member
Femikat Bu gece 19.00 civarında Samarate'de, Varese eyaletinde. 55 yaşındaki bir kadın, arabasında iken kocası tarafından acımasızca saldırıya uğradı ve
Merhaba gençler

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Irem' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Irem

Romalılar

Global Mod
Global Mod
Merhaba arkadaşlar

@Tepekoylu19 anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Tepekoylu19

Irem' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik
Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Irem, takip etmek lazım

Deniz

New member
Selam güzel insanlar topluluğu

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Romalılar' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar @Tepekoylu19 anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Tepekoylu19 Bu konuda büyük veri
Tam olarak aynı fikirde değilim @Romalılar, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Umut

New member
Selam yol geçen hanı ahalisi

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Tepekoylu19

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Irem' Alıntı:
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Irem, ama destekleyici veri göremedim

Rocking

Global Mod
Global Mod
Selam fikir çatıştıranlara

@Tepekoylu19 anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Emre' Alıntı:
Merhaba gençler Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Emre