Karnabahar Kızartması

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kilo karnabahar
  • 2 adet yumurta
  • Tuz
  • Sıvı yağ
Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle karnabaharları orta büyüklükte kesiyoruz, çabucak sonrasında yıkayıp tencereye alıyoruz.
  2. Üstünü geçecek kadar su ekliyoruz ve kaynamaya bırakıyoruz ne hayli sert ne de hayli yumuşak olacak biçimde karnabaharları haşlıyoruz.
  3. ondan sonrasında haşlanan karnabaharları süzgece döküyoruz üstüne biraz tuz serpip yavaşta karıştırıyoruz. Sıvı yağı tavaya ekleyip ocağa alıyoruz.
  4. Yumurtaları da farklı bir kasede kırıp içine az birşey tuz atıp düzgünce çırpıyoruz karnabaharları tek tek yumurtaya bulayıp kızartıyoruz. Şimdiden afiyet olsun
    ☺
    .
Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst