Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 1 kilo karnabahar
 - 2 adet yumurta
 - Tuz
 - Sıvı yağ
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle karnabaharları orta büyüklükte kesiyoruz, çabucak sonrasında yıkayıp tencereye alıyoruz.
 - Üstünü geçecek kadar su ekliyoruz ve kaynamaya bırakıyoruz ne hayli sert ne de hayli yumuşak olacak biçimde karnabaharları haşlıyoruz.
 - ondan sonrasında haşlanan karnabaharları süzgece döküyoruz üstüne biraz tuz serpip yavaşta karıştırıyoruz. Sıvı yağı tavaya ekleyip ocağa alıyoruz.
 - Yumurtaları da farklı bir kasede kırıp içine az birşey tuz atıp düzgünce çırpıyoruz karnabaharları tek tek yumurtaya bulayıp kızartıyoruz. Şimdiden afiyet olsun 
	
	
		
		
	
	.