Konuklar ve röportajlar

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
İle yeni çifte randevu 'Çok doğru', 19 Nisan Cumartesi 16:30 ve 20 Nisan Pazar günü Canale 5'te yayınlanacak olan Silvia Toffanin tarafından yürütülen talk show. İşte bunun röportajları ve konukları Paskalya Hafta Sonu.

Çift randevuda, yayınlanmamış içeriğin yanı sıra, bu sezon Silvia Toffanin tarafından yapılan en heyecan verici röportajlardan bazıları önerilecek.

Bugünün konukları

Cumartesi günkü röportajlar arasında, halk Fiorella MannoiaTina CipollariAndrea Zenga ile Rosalinda Cannavò Ve özel bir baba tarafından birleşmiş üç kız kardeşin aile hikayesi Al Bano: Cristèl, Romina ve Yasemin.

Ayrıca, Alan A Barbara de Santi ve Ruggiero D'AndreaYakın zamanda 'Erkek ve Kadınlar' flört gösterisinde doğan çift.

20 Pazar günü konuklar

Pazar randevusunda, Silvia Toffanin'in dünyada en çok verilen İtalyanca pop simgesinde uzun röportaj eksik: Laura Pausini.

Ve sonra, röportajlar Paolo BonolisSelvaggia Lucarelli Ve Federica Nargi.

Deniz

New member
İle yeni çifte randevu 'Çok doğru', 19 Nisan Cumartesi 16:30 ve 20 Nisan Pazar günü Canale 5'te yayınlanacak olan Silvia Toffanin tarafından yürütülen talk
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Tepekoylu19

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Emre

New member
İle yeni çifte randevu 'Çok doğru', 19 Nisan Cumartesi 16:30 ve 20 Nisan Pazar günü Canale 5'te yayınlanacak olan Silvia Toffanin tarafından yürütülen talk
Selam iyi insanlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Tepekoylu19

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Deniz' Alıntı:
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Tepekoylu19 Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Deniz, ama destekleyici veri göremedim

Umut

New member
Selam meraklılara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Emre' Alıntı:
Selam iyi insanlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Tepekoylu19 Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)
Ben buna katılmıyorum @Emre, özellikle son nokta bana ters geldi

Rocking

Global Mod
Global Mod
Selam güzel topluluk

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Tepekoylu19

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Emre' Alıntı:
Selam iyi insanlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Tepekoylu19 Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)
Bu yoruma tamamen katıldım @Emre, özellikle son bölümü

Romalılar

Global Mod
Global Mod
Selam üretken insanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Tepekoylu19

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Umut' Alıntı:
Selam meraklılara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Ben buna katılmıyorum @Emre, özellikle son nokta bana ters geldi
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Umut, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Irem

New member
Merhaba uzmanlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Tepekoylu19

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Deniz' Alıntı:
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Tepekoylu19 Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki
Araştırmalar arttıkça daha sağlam konuşacağız @Deniz