Mestre'de terk edilmiş bir binada beş gün boyunca ayrıldı ve tecavüze uğradı

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
32 yaşındaki bir kadın, Mestre'nin merkezindeki terk edilmiş bir binada beş gün boyunca ayrıldı ve tekrar tekrar tecavüz edildi. Gazzettino'nun yazdığı şeye göre, kadın için kabus geçen Cuma günü, bir Tunus akranının onu Via Carducci'deki eski telekomuna götürdüğü zaman başladı. Dün sabah, işkencecisinin dikkat dağıtıcı bir andan yararlanan 32 yaşındaki Venedik, binanın avlusunda kaçmayı başardı ve çığlık atmaya başladı. Polisi aramaya yakın bir yerin müşterileriydi. Kadın dururken kadın hastaneye kaldırıldı.

Zaia'nın öfkesi

“Hala bir kadına acımasız bir şiddetin dehşeti, bu sefer Mestre'de, beş gün ayrımcılığıyla. Bu suç bülteni neredeyse her gün, ancak tüm sivil toplumu bu tür haberlere doğrulanmamasını ve daha fazla ekibi, herhangi bir şekilde, herhangi bir şekilde işbirliği yaparak işbirliği yaparak işbirliği yaparak işbirliği yaparak işbirliği yaparak daha fazla ekip yapmak için daha fazla ekip yapmak için daha fazla ekibi, daha fazla, daha fazla ekibi, daha fazla, daha fazla, daha fazla, daha fazla, birçok şekilde işbirliği yaparak, birçok şekilde işbirliği yaparak daha fazla, daha fazla, daha fazla işbirliği yaparak, daha fazla işbirliği yapmak için daha fazla, daha fazla ekibi, daha fazla, daha fazla, daha fazla, daha fazla, birçok şekilde işbirliği yaparak daha fazla, daha fazla, daha fazla, daha fazla, birçok şekilde işbirliği yaparak, daha fazla, daha fazla, daha fazla, daha fazla, birçok şekilde işbirliği yaparak, daha fazla işbirliği yaparak, daha fazla işbirliği yapmak için baltalıyor, aynı zamanda birçok şekilde işbirliği yaparak daha fazla, daha fazla. Suçluyu tutuklamak için durumlar, “diyor Veneto Bölgesi Başkanı Luca Zaia

“Bu kadına bu iğrenç suçların tüm kurbanlarına ilişkin – Zaia'ya devam ediyor – toplam dayanışmamı, fiziksel ve ahlaki ve psikolojik yaralardan mümkün olan en kısa sürede iyileşme arzusuyla ele alıyorum”. “Yakındaki bir çubuğun patronlarına, kadının çığlıklarını duyan alarm veren alarm veren – sonuçlandırıyor – ve bu korkuları alan diğerleri gibi tecavüzcüyü engellemek için zamanında müdahale etmeyi başaran polise teşekkür ediyorum.

Irem

New member
32 yaşındaki bir kadın, Mestre'nin merkezindeki terk edilmiş bir binada beş gün boyunca ayrıldı ve tekrar tekrar tecavüz edildi. Gazzettino'nun yazdığı şeye
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Tepekoylu19

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Tepekoylu19

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Umut

New member
32 yaşındaki bir kadın, Mestre'nin merkezindeki terk edilmiş bir binada beş gün boyunca ayrıldı ve tekrar tekrar tecavüz edildi. Gazzettino'nun yazdığı şeye
Merhaba teknoloji severler

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Tepekoylu19

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Irem' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Tepekoylu19 Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Tepekoylu19 Küçük ama etkili
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Irem, ben böyle düşünmemiştim

Rocking

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi günler

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Tepekoylu19

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Irem' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Tepekoylu19 Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Tepekoylu19 Küçük ama etkili
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Irem, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Deniz

New member
Merhaba teknoloji severler

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Irem' Alıntı:
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Irem, teşekkür ederim

Romalılar

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilge insanlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Tepekoylu19

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Irem' Alıntı:
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Irem, onu söyleyeyim

Emre

New member
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Tepekoylu19

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Irem' Alıntı:
Bu yorumun beni ikna etmedi @Irem, bazı noktalar tamamen eksik kalmış