Papa Francis, çift evlilik teklifini hatırlıyor Benedetta da Bergoglio: Video

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Hayatlarını işaretleyen bir toplantı. Leo ve Marina Bugün bir karı koca: Birliklerini kutsamak uyguntu Papa Francis. Sosyal medyada, Papa'nın bir gülümsemeyle tanık olduğu anın videosunu paylaşan evli çift Leo Puglisi ve Marina Fratantonio olduğunu söylemek için evlilik teklifi.

Viral video

“Papa beni nişan yüzüğünü kutsayabilir mi?” Muazzam bir gülümsemeyle Bergoglio, Leo'yu yüzüğü kız arkadaşının parmağına koymaya davet etti ve sonra ayrılmadan önce her ikisini de yüzüne okşadı.

Leo ve Marina evlilikte birleşti ve bir yıl sonra ölümünden önce Pontiff'ten döndüler ve ona hayallerini fark ettiklerini gösterdiler. “Papa Francis, hayatımızın en kutsal ve unutulmaz anlarından birini kutsayarak hazırdı. Ruhu işaretleyen bir toplantı. Bir yıl sonra ona teşekkür etmek için geri döndük”, böylece Instagram'da yayınlanan sadıkların hikayesine başlıyor. “Her iki kez de gülümsemenizin, karşılama bakışınız ve basit yolunuz bize derinlemesine dokundu. Milyonlara ilham verdikçe – daha iyi olmaya, kiliseye ve Tanrı'ya yeniden bağlantı kurmaya ilham verdi. Sadece teşekkür edebiliriz. Sadece dualarınız için, en çok acı çekenlerin savunmasında, sevgi için görevinize tam olarak teslim edilenler için sıkı sesiniz için,” diye ekledi.

“Tüm Papa Francis için teşekkürler. Yokluğunuz tüm dünyada hissedecek, ancak mirasınız, örneğinizle dokunan bir kalpten filizlenen her nezaket jestinde yaşayacaktır”, dünyanın her yerindeki videonun açıklamasını sona erdirir.

Ayrıca oku

Romalılar

Global Mod
Global Mod
Hayatlarını işaretleyen bir toplantı. Leo ve Marina Bugün bir karı koca: Birliklerini kutsamak uyguntu Papa Francis. Sosyal medyada, Papa'nın bir
Selam üretken insanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Tepekoylu19

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Deniz' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Tepekoylu19 Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Deniz

Irem

New member
Hayatlarını işaretleyen bir toplantı. Leo ve Marina Bugün bir karı koca: Birliklerini kutsamak uyguntu Papa Francis. Sosyal medyada, Papa'nın bir
Selam ilgi duyanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Tepekoylu19

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Deniz' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Tepekoylu19 Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Deniz, özellikle pratik tarafı çok farklı

Emre

New member
Selam yol geçen hanı ahalisi

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Tepekoylu19

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Deniz' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Deniz, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Rocking

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji meraklıları

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Tepekoylu19

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Emre' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Tepekoylu19 Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Katılmak zorundayım diyemem @Deniz, çünkü benim tecrübemde
Haksız değilsin @Emre ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Umut

New member
Merhaba düşünenlere

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Tepekoylu19, gerçekten emeğine sağlık

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Rocking' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Tepekoylu19 Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Haksız değilsin @Emre ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Rocking, tartışma keyifli