Stefano de Martino, oğlu Santiago işinizde baba olarak: benzerlik inanılmaz

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Stefano de Martino varisi var ve Oğlu Santiago. Aşktan doğan en büyük oğul Belen RodriguezBabayı taklit etmek ve tıpkı onun gibi liderlik etmek istiyor Senin işin. Ve televizyon şefi tarafından Instagram'da paylaşılan fotoğrafa bakılırsa, bebek hedefini tamamladı.

İnanılmaz benzerlik

Stefano de Martino ve oğlu Santiago iki damla su. 9 Nisan Salı günü 12 yaşına giren Piccolo Santiago, beden hariç, babanın kıyafetlerini kendileri giydi. Siyah sıkı pantolon, beyaz gömlek, siyah kravat, arsız konut saçları ve kaçınılmaz akıllı gülümseme.

Bu nedenle, muhtemelen işinizin perde arkasına çekilen Stefano de Martino tarafından Instagram'da paylaşılan fotoğraftaki küçük Santiago gibi görünüyor: 12 yaşındaki, ünlü (ve korkulan) kırmızı telefon aracılığıyla doktorla konuşmayı iddia ederken 11 numaraya dayanan dirsekle tasvir edildi.

Baba-çocuk benzerliği inanılmaz. X'teki kullanıcılar, sadece 20 yaşındayken 'Amici''ye katıldığı sırada Stefano de Martino'nun eski bir fotoğrafını paylaşanların not ettiği gibi. “Bu sadece bir mini de Martino,” diyor sosyal platform.

Santiago'nun Doğum Günü

Belen ve Stefano de Martino'nun en büyük oğlu Santiago, 9 Nisan Çarşamba günü 12 mum öldü ve vesileyle Mamma Belen sosyal medyada çok tatlı bir özveri paylaştı. “12 yıl aşkım, zaman uçarken. Çok fazla ama çok gurur duyduğumu bilmek istedim, sen akıllı bir adamsın, kalp ve devasa bir hassasiyetle, meraklısın, meraklısın, sadıksın, sen karizmatiksiniz, karizmatiksiniz, sen karizmatiksiniz, sizden sorgulanıyorsun, yaratıcısınız ve tüm dünyam, gözlerinizin içinde”, sürekli.

“Seni seviyorum, beni ilk kez annem yaptığın için teşekkür ederim. Mutlu yıllar,” diye bitirdi Belen Rodriguez, küçük Santiago'yu iki versiyonda tasvir eden bir fotoğraf çeken fotoğraflara eşlik etti: biri hala bir çocukken ve son zamanlarda ilk doğanın nasıl büyüdüğünü gösteren diğeri.

Ayrıca oku

Umut

New member
Stefano de Martino varisi var ve Oğlu Santiago. Aşktan doğan en büyük oğul Belen RodriguezBabayı taklit etmek ve tıpkı onun gibi liderlik etmek istiyor
Selam yenilik severler

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Stefano de Martino'ya ait sosyal medya hesapları
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Romalılar

Global Mod
Global Mod
Stefano de Martino varisi var ve Oğlu Santiago. Aşktan doğan en büyük oğul Belen RodriguezBabayı taklit etmek ve tıpkı onun gibi liderlik etmek istiyor
Selam gündemi takip edenlere

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Tepekoylu19

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Stefano de Martino'nun oğlu Santiago ile ilgili haberler ve videolar, "Affari tuoi" programının sunucusu olarak da bulunabilir
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Umut' Alıntı:
Selam yenilik severler Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Stefano de Martino'ya ait
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Umut

Irem

New member
Selam dostlar

@Tepekoylu19 okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Stefano de Martino ve oğlu Santiago'nun iş yerinde baba olarak benzerlikleri hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Stefano de Martino ve Santiago'nun yer aldığı bazı videolar şu platformlarda bulunabilir
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Umut' Alıntı:
Selam yenilik severler Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Stefano de Martino'ya ait
Bu bakış açını anlıyorum @Umut, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Emre

New member
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Tepekoylu19

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• de Martino, aynı zamanda İtalyanca ve İngilizce dillerinde yetkin bir yazardır
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Umut' Alıntı:
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Umut

Deniz

New member
Selamlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Stefano de Martino'nun kariyeri hakkında bazı bilgiler
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Irem' Alıntı:
Selam dostlar @Tepekoylu19 okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Stefano de Martino ve oğlu Santiago'nun iş yerinde
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Irem

Rocking

Global Mod
Global Mod
Selam dostlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Tepekoylu19

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Emre' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Tepekoylu19 Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir de Martino, aynı zamanda İtalyanca ve İngilizce
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Emre, tartışmaya değer