Süslü Karnabahar

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Süslü Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet karnabahar
  • 3 adet havuç
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 2 diş sarımsak
  • Kırmızı biber
  • Nane
  • Sıvı yağ
Süslü Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Karnabaharları küçük kesimlere ayırın.
  2. Havuçları ince yuvarlak halinde doğrayın .
  3. Üzerine tuz ve yağ ekleyip yapışmaz tencere de ağzı kapalı pişirin.
  4. İstediğiniz yumuşaklığa gelince ağzını açın ve hafifçeten kızarana kadar pişirmeye devam edin.
  5. Piştikten daha sonra soğumaya bırakın.
  6. Yoğurtla gelince üzerine sarımsakları rendeleyip soğuyan karnabahar ve havuçların üzerine ekleyiniz.
  7. Ayrı tavada yağı ısıtıp pulbiber ve naneyi ekleyin rengini salınca altını kapatıp yoğurtun üzerine gezdirin.
Süslü Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst