Süslü Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 adet karnabahar
 - 3 adet havuç
 - 1 su bardağı yoğurt
 - 2 diş sarımsak
 - Kırmızı biber
 - Nane
 - Sıvı yağ
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Karnabaharları küçük kesimlere ayırın.
 - Havuçları ince yuvarlak halinde doğrayın .
 - Üzerine tuz ve yağ ekleyip yapışmaz tencere de ağzı kapalı pişirin.
 - İstediğiniz yumuşaklığa gelince ağzını açın ve hafifçeten kızarana kadar pişirmeye devam edin.
 - Piştikten daha sonra soğumaya bırakın.
 - Yoğurtla gelince üzerine sarımsakları rendeleyip soğuyan karnabahar ve havuçların üzerine ekleyiniz.
 - Ayrı tavada yağı ısıtıp pulbiber ve naneyi ekleyin rengini salınca altını kapatıp yoğurtun üzerine gezdirin.