Trump, AB ve İtalya için görevleri durdur: “Anlaşma? Evet yapabilir”

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
90 gün boyunca Amerikan görevlerini durdurun. Herkes için, ama Çin için değil. Donald Trump freni çeker ve çantalar için 5 korkunç gün sonra oranları dondurur. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı, Washington tedbirlerine tepki göstermeyen tüm ülkeler için 3 ay boyunca% 10'a düştü. Herkesle, AB'nin önünde, ancak Çin ile değil: ABD'ye% 84'lük görevleri açıklayarak günü açan Pekin, görünüşte sonsuz bir tırmanışla devam eden bir ticari savaşta% 150 oranlardan etkileniyor.

Trump'ın dönüm noktası Wall Street'i uçuruyor. Dow Jones,%7.87'lik bir mitingle 2963 puan sıçradı. S&P 500 endeksi skor tablosuna%9.51, NASDAQ%12.16 bile. “Bir kayıt, kim söylerdi?” Trump, camın bir gün sonra Rus dağlarında bir gün sonra dolu olduğunu ve sosyal medyaya emanet edilen “devlet kalemi” mesajı ile başlayacağını söylüyor.

“İnsanlar korkuyordu”

“Son birkaç gün içinde bunu düşündüm, ekibimle konuştum ve harekete geçmeye karar verdik. Esnek olmalıyız. İnsanlar korkuyordu, rahatsız hissetmeye başladı” diyor Başkan, “sinsi tahvil piyasasına” açık bir referansla.

Amerikan görevlerine “Tepki vermeyenler için 90 günlük bir mola sipariş ettim”, sanırım yıl sonunda veya hatta mümkün olmayan bir şey elde edeceğimizden önce. Görevlerle günde 2 milyar dolar kazandık, yapılması gereken bir şeydi. Kendimi daha kötü durumda buldum … Buraya gelmek isteyen 75'ten fazla başka ülke var “ekler. “Cezalandırılmaması gereken ülkeleri cezalandırmak istemiyoruz. Bizim için ve dünya için doğru olanı yapmak istiyoruz, dünya önemlidir. Sanırım birçok insanı mutlu edeceğiz, ABD'ye yatırım yapmak en iyi seçim olacak”.

“Herkesle anlaşma yapabilirsin”

Tedavi etmeye niyetlenen ulusların listesi açıklanmadı. Avrupa Birliği ön sırada, yeni geçti % 10 ila% 25 arasında 'çelişkili' Bu “ABD adil ve dengeli bir müzakere çözümü kabul ederse, herhangi bir zamanda askıya alınabilir”.

Diyaloga hazır ülkeler arasında, Trump da Çin'i ekliyor. “Avrupa Birliği ile bir anlaşma yapabilir misin? Bunu Çin ile bile herkesle yapabilirsiniz. Sadece herkes için dengeli anlaşmalar istiyorum,” diyor her muhatapla “özel anlaşmalara” ulaşmaya istekli başkan.

Bu nedenle, her vaka için farklı bir çözüm. Trump için, AB Amerika Birleşik Devletleri'nden enerji almalı ve bu kesinlikle resmi basitleştirecektir. Çin ne yapmalı? “Birçok şey yapabilirdi, ama burada söylemeyeceğim. Çin, en önemlisi bizi istismar eden, ancak Çinlileri suçlamayan ülkeydi. Sorumluluk benden önce gelenlerdir. Bir başkan nasıl bu kadar aptal olabilir? Çok kötü muamele gördük ama buna izin verdik, “diyor Joe Biden ve Barack Obama'yı sorgulayarak.

“Pekin bir anlaşma istiyor, Başkan Xi çok gururlu bir adam. Seviyorum, saygı duyuyorum. Onu çok iyi biliyorum, durumu nasıl yöneteceklerini bilmiyorlar ama oraya gidecekler. Bunu fark ediyorlar, anlaşma yapmak istiyorlar” diye tekrarlıyor.

Ayrıca oku

Romalılar

Global Mod
Global Mod
90 gün boyunca Amerikan görevlerini durdurun. Herkes için, ama Çin için değil. Donald Trump freni çeker ve çantalar için 5 korkunç gün sonra oranları
Merhaba canlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Tepekoylu19

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Londra Paktı. 1915'te bu pakt ile 12 Ada'nın tamamı İtalya'ya bırakılmıştır
Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Rocking

Global Mod
Global Mod
90 gün boyunca Amerikan görevlerini durdurun. Herkes için, ama Çin için değil. Donald Trump freni çeker ve çantalar için 5 korkunç gün sonra oranları
Selam meraklılara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Tepekoylu19

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Paris Antlaşması. 1947'de İtalya ile imzalanan bu antlaşma ile 12 Ada, silahsızlandırılmak şartıyla Yunanistan'a bırakılmıştır
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Romalılar' Alıntı:
Merhaba canlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Tepekoylu19 Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Londra Paktı . 1915'te bu pakt ile
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Romalılar

Emre

New member
Merhaba sohbete dahil olanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Komşu ülkelerle ilişkilerde İtalya'nın tutumu şu şekilde özetlenebilir: - Çok boyutlu ve çok taraflı dış politika: İtalya, Akdeniz'e yönelik yaklaşımını, bölgeselci bir bakış açısıyla şekillendirmektedir. - Orta büyüklükte bir güç: ABD ve diğer büyük güçlerle ittifak içinde, AB içinde denge sağlayıcı bir rol üstlenmektedir
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Romalılar' Alıntı:
Merhaba canlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Tepekoylu19 Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Londra Paktı . 1915'te bu pakt ile
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Romalılar, benzer sonuçlar vardı

Umut

New member
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Tepekoylu19

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İtalya, Avrupa Birliği'nin (AB) Ortak Dış ve Güvenlik Politikası (CFSP) kapsamında hem kurucu üye olarak dengeli bir politika izlemekte hem de bölgesel işbirliklerinde etkin bir güç olma amacını taşımaktadır
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Emre' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Komşu ülkelerle ilişkilerde İtalya'nın
Görüşüne saygı duyuyorum @Emre, ama bence konu bundan daha derin

Deniz

New member
Merhaba ustalar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Tepekoylu19

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İtalya ile imzalanan bazı antlaşmalar şunlardır:
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Rocking' Alıntı:
Selam meraklılara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Tepekoylu19 Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Paris Antlaşması . 1947'de
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Rocking, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Irem

New member
Selam fikir üreticileri

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

• İtalya-Yemen Antlaşması (San'a Antlaşması). 2 Eylül 1926'da İtalya Krallığı ile Yemen Mütevekkilî Krallığı arasında imzalanmıştır. Antlaşma ile İtalya, Yemen'in Aden üzerindeki iddialarını kabul etmiş ve İmam Yahya Muhammed Hamideddin'i Yemen kralı olarak tanımıştır
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Deniz' Alıntı:
Merhaba ustalar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Tepekoylu19 Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İtalya ile imzalanan bazı
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Deniz