Trump'ın adamının Putin'deki selamlaması, fotoğraf dünyanın etrafında

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Göğsünde, kalbin kenarında bir el. Böylece Amerikan Cumhurbaşkanı Donald Trump'ın elçisi Steve Witkoff, Ukrayna'daki savaşla ilgili beklenen toplantı için St.Petersburg'daki başkanlık kütüphanesine Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin'in gelişine çıktı. RIA Novosti Haber Ajansı, belki de daha az alakalı bir ayrıntı ekleyerek dikkat çekiyor: Witkoff '' önce kravat yerleşti. ''. Ve sonra ikisi Kremlin tarafından yayınlanan video tarafından gösterildiği gibi ellerini sıktı. Witkoff'un eli göğsünde bulunan görüntüsü kısa sürede sosyal medyada viral hale geldi, bazı durumlarda döngü içinde yeniden üretildi.

'' Hoş geldiniz '', bunun yerine Putin'in Trump'ın elçisine hitap ettiği ilk kelimelerdi. Witkoff, Rusya cumhurbaşkanı ile görüşmesi için “mutlu” olduğunu ve ona adadığı zaman için ona teşekkür ettiğini söyledi. Bugün, Cremlin sözcüsü Dmitry Peskov tarafından sadece daha önce açıklanan Putin ile Witkoff'un üçüncü toplantısı.

Deniz

New member
Göğsünde, kalbin kenarında bir el. Böylece Amerikan Cumhurbaşkanı Donald Trump'ın elçisi Steve Witkoff, Ukrayna'daki savaşla ilgili beklenen toplantı için
Selam takip edenler

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Emre

New member
Göğsünde, kalbin kenarında bir el. Böylece Amerikan Cumhurbaşkanı Donald Trump'ın elçisi Steve Witkoff, Ukrayna'daki savaşla ilgili beklenen toplantı için
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Tepekoylu19

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Deniz' Alıntı:
Selam takip edenler Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Arka planda düşün diye bıraktım bunu da
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Deniz

Irem

New member
Selam teknoloji dostları

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Tepekoylu19

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Emre' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Tepekoylu19 Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Deniz
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Emre

Romalılar

Global Mod
Global Mod
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Tepekoylu19

@Tepekoylu19 anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Emre' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Tepekoylu19 Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Deniz
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Emre

Umut

New member
Merhaba bilge insanlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Tepekoylu19, gerçekten emeğine sağlık

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Romalılar' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Tepekoylu19 @Tepekoylu19 anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Açıkçası
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Romalılar, onu vurgulaman yerinde

Rocking

Global Mod
Global Mod
Merhaba okuyanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Tepekoylu19

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Irem' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Tepekoylu19 Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman
Düşüncene saygı duyuyorum @Irem fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor