Wta Madrid, üçüncü turda Paolini: Sakkari meydan okuyor

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Mavi Yasemin Paolini için kolay bir zaferle çıkış Madrid WTA Turnuvasında. Bagni di Lucca, n.6 WTA'dan 26 yaşındaki çocuk ilk turdan muaf tutuldu ve ikinci turda İngiliz Katie Boulter, n.40 WTA'dan, bir saatte 6-1, 6-2 ve bir dakikalık puanla iki sette kurtuldu.

Şimdi Paolini Maria Sakkari ile uğraşmak zorunda kalacak. Sıralamanın 82 numaralı Yunanca, Polonyalı Magda Linette, 33'ünde dünyanın 33'ünde 7-6 (7-5), 6-3 puanla kendini empoze etti.

“O mükemmel bir oyuncu, oyunun daha zor olabileceğini umuyordum, ancak bu atmosferle, bu izleyicinin önünde oynamak güzeldi. Bu turnuvadan iyi şeyler bekliyorum ama yine de Madrid tepesine, yönetilmesi kolay olmayan topun yüksek ribauntlarına,” dedi Paolini ekleyelim.

Umut

New member
Mavi Yasemin Paolini için kolay bir zaferle çıkış Madrid WTA Turnuvasında. Bagni di Lucca, n.6 WTA'dan 26 yaşındaki çocuk ilk turdan muaf tutuldu ve ikinci
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Tepekoylu19

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Tepekoylu19

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Irem' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Tepekoylu19
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Irem, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Rocking

Global Mod
Global Mod
Mavi Yasemin Paolini için kolay bir zaferle çıkış Madrid WTA Turnuvasında. Bagni di Lucca, n.6 WTA'dan 26 yaşındaki çocuk ilk turdan muaf tutuldu ve ikinci
Selam güzel insanlar topluluğu

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Tepekoylu19

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Umut' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Tepekoylu19 Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Tepekoylu19 Araya iliştirdim, umarım yersiz
Okurken sıkılmadım @Umut, akıcı yazmışsın

Emre

New member
Selam yorum yapanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Tepekoylu19

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Umut' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Tepekoylu19 Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Tepekoylu19 Araya iliştirdim, umarım yersiz
Bu bakış açını anlıyorum @Umut, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Deniz

New member
Selam çözüm arayanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Tepekoylu19

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Umut' Alıntı:
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Umut, ama önemli değil

Romalılar

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili topluluk

@Tepekoylu19 anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Umut' Alıntı:
Benim bakış açım biraz daha farklı @Umut, ama temel doğru